Eindelijk aangekomen - Reisverslag uit Darwin, Australië van Eveline Jansen - WaarBenJij.nu Eindelijk aangekomen - Reisverslag uit Darwin, Australië van Eveline Jansen - WaarBenJij.nu

Eindelijk aangekomen

Door: Eveline

Blijf op de hoogte en volg Eveline

04 Augustus 2009 | Australië, Darwin

Dear friends,

2 Augustus vertrok ik om half 4 's middags met mijn ouders en zusje naar Australie, eerst voor een vakantie (4 weken) waarna zij naar huis gaan en ik nog ongeveer 5 maandjes Australie ga ontdekken.

Na een reis van totaal 29 uur (huis – brussel – londen – singapore – darwin – hotel) zijn we er eindelijk! Het was een lange, vermoeiende reis maar het is wel allemaal goed gegaan, op 2 verloren items na: de I-pod van mijn zusje en de sigarendoos van mijn vader. Ik heb in het vliegtuig veel kunnen slapen, en verder was het eten ook best lekker. Al was de sushi op Shingapore Airport wel onovertreffelijk. Aangekomen op het kleine schattige vliegveldje van Darwin verzamelde we de tassen en zochten we een taxi. Om half 4 's ochtends Australische tijd kwamen we aan. Ik heb niet meer geslapen (fijn zo'n jetlag) en stond dus ook al om 7 uur klaar om te ontbijten, helaas was de rest nog in coma dus moest ik nog 3 uur wachten. Uiteindelijk heerlijk gegeten aan de haven, even gezwommen in het zwembad, en nu zit ik weer hier aan de haven, eindelijk internet! Het komt me allemaal heel bekend voor van vroeger, toen we hier woonden: vriendelijke mensen, de geur, de tropische vogeltjes, fijn om weer hier te zijn! Dit was het voor vandaag, ik duik zo het zwembad weer in!

Much love, Eveline

• 08 Augustus 2009 - 08:15

Suus:

Zo ingesteld als startpagina hoor Eef;)
    Kom maar op met die verhalen..